Nydelige engelske scones

Disse er bare så utrolig gode – myke scones med rosiner og en kopp te. 

Oppskriften på disse fant jeg på Krem.no, og det blir ikke første gang jeg lager disse.

Du trenger:

365 g hvetemel

23 g bakepulver

75 g smør

170 g melk

1 egg

45 g sukker

80 g rosiner (valgfritt)

 

Fremgangsmåte:

Bland hvetemel, bakepulver og sukker med smøret. Jeg bruker K- kroken på min Kenwood kjøkkenmaskin. Kjør til du fåren jevn blanding uten klumper. Bland egget med melken og hell i den tørre blandingen mens du rører hele tiden.

 

NB! sconsene skal hvile på stekeplaten en time før du setter dem ovnen.

 

Pensles med et sammepisket egg blandet ut med litt vann.

 

Stekes på 220 grader i 10-12 minutter.

 

Serveres gjerne med rørt syltetøy og en god kopp te.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg