Squashspaghetti med aromasopp, magert bacon, pesto og granateple

Deilig med en lettere lunsj etter julematen.

Du trenger:

1 squash

1 pk magert bacon

1 pk oppskjært aromasopp eller champinjoner

1 ts pesto (kan sløyfes)

Granateplefrø (kan sløyfes)

For å lage spaghettien trenger man en Spiralizer (fås kjøpt hos Tilbords), eller man kan bruke en kniv og skjære i tynne staver.

Fremgangsmåte:

Stek baconet , og legg det til side på et papir slik at det får rent av seg.

Stek soppen – og bland inn baconet.

Damp squashen i en sil over kokende vann i ca. 3-5 minutter.

Ha squashspaghettien i en dyp tallerken, og bland inn en teskje pesto. Legg over blandingen med sopp/bacon. Kvern pepper over. (Jeg brukte ikke salt i retten – baconet gir god smak).

Ta litt granateplefrø og strø over.

Litt reven parmesan smaker også godt.

Velbekomme

1 kommentar
    1. Det så og hørtes ut som deilig mat :)) Her blir det pinnekjøtt snart..lukter godt :)) Kos deg videre i romjula :)) Takk for mattips <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg