Eplepai med vaniljekrem

Den paien er enkel og veldig god.

Ingredienser:

250 gr. margarin

250 gr. hvetemel

90 gr. melis

1 egg

5 dl (1 pk.) vaniljekrem

1 glass eplemos eller 5 dl (mitt hjemmelagde er ikke så søtt – heller litt syrlig, og da blir det en fin smakskombinasjon mot vaniljekremen)

Fremgangsmåte:

Margarin, hvetemel, egg og margarin blandes.

Deigen trykkes så ut i en paiform.

Bre vaniljekremen over paien – og eplemosen over der.

Stekes på 200 grader i ca. 45 minutter.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg