Havrepannekaker – sunne og gode

Har du noen bananer til overs – eller som er litt “slitne” – sett igang med disse deilige og sunne havrepannekakene.

Oppskrift:

Ca.12 pannekaker

3 modne bananer

3 egg

150g havregryn

1/2 ts bakepulver

en klype salt

50ml melk

Ha alt opp i en blender og kjør til du har en glatt deig. La den stå og svelle 10- 20 minutter.

Jeg helte deigen rett fra blenderen i en varm stekepanne med litt smør, stek de så på middelsvarme. Det tar litt tid, så vær tålmodig.

Legg de ferdigstekte pannekakene i en ildfastform – sett de gjerne i stekovnen på 50 grader. Da holder de seg varme.

Jeg serverte mine med mager vaniljekesam, blåbær og rips.

Nam nam – disse var ille gode. En ny favoritt hos meg.

Velbekomme 🙂

Denne oppskriften fant jeg på bloggen Mat på bordet – som jeg virkelig anbefaler dere å titte innom( om du ikke allerede har vært der)

14 kommentarer

Siste innlegg