“Få sexy rumpe – forebygg angst og depresjoner”

Skal slike slagord virkelig appellere? Å forebygge sykdom gjennom bedre helse bør være hovedfokuset, og ikke pakkes inn i dårlige slagord.
Ser vi en desperat sportsskjede i kampen om kundene?

Altså – med en sexy rumpe så forebygger man angst og depresjoner??? Her må man virkelig lese de små bokstavene for å skjønne sammenhengen, men hvor mange leser de?

Ok – så tenker jeg kanskje “koffert” her – men med tidligere overskrifter i kampanjen undres jeg over hva de egentlig mener her…

I utgangspunktet syntes jeg dette med kampanje for 30 minutters trening hørtes flott ut, men hvem er målgruppen? Jeg er overhode ikke prippen, og jeg har stor respekt for Sport 1 – da jeg selv har jobbet for de i mange år – men noen av slagordene her syntes jeg er helt skivebom. Det får hele kampanjen til å virke lite troverdig. Samtidig kommer produktene svært dårlig frem – med sorte produkter på sort bakgrunn.

Sport 1 – ekte sport og kvalitet har dere stått for – nå virker dere desperate i et tøft sportsmarked. Gjør det dere er best på og front det gjennom: god service, varekunnskap, kvalitetssmerker og kundebehandlig.

En kampanje som sikkert er positivt ment med budskap om helsegevinst ved å trene – men slagordene har helt feil fokus…. De viktige ordene står med små bokstaver, men med dårlige slagord blir hele kampanjen lite troverdig… Uansett så er det positivt å trene 30 minutter om dagen, men nå har jo Trine Grung introdusert “100 om dagen” for noen uker siden, så jeg vet ikke om de er litt sent ute?

Forventer å se alle ansatte i Sport 1 med sexy rumpe nå, ellers har de vel ikke trent i 30 minutter… Ei heller brukt egne produkter…. 🙂

7 kommentarer
  1. Hæ? Hva er det her for noe.. Er helt enig med deg, Anita! Dette synes jeg var flaut. Ingen tvil om at Sport 1 må kjempe litt ekstra for å konkurrere med de store kjedene, men det her er absolutt ikke veien å gå! Skjønner ikke helt hva de har tenkt med her..

  2. Well they could try Arnold, haha. Schwarzenegger went undercover at Gold’s gym for a charity, soo funny, it’s on youtube, he yells at the guy on the treadmill, ‘stop being such a baby’, haha.
   I don’t think it’s fair to take it out of context like that, to get a sexy body, it requires exercise, exercise is scientifically proven to relieve depression and release endorphins, therefore there is some accuracy, do you buy my men’s logic?,haha
   I’m not offended by their ad slogan, whatever it takes to get people to train more, I would have to support!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg