Laks med kokosmelk og mangochutney

Ovnsbakt laks med spennende smaker. Liker å prøve noe nytt – og dette var på middagsbordet hos oss forrige uke.

Du trenger (4 personer):
6 laksefileter
1 boks kokosmelk
2 ss mangochutney
1 chili
2 ts salt
2 ts koriander, tørket – eller en håndfull frisk
1 lime
1 pose vasket spinat
Valgfri kokt ris

Fremgangsmåte:

Sett ovnen på 180 grader
Legg laksefileter i en smurt ildfast form.
Strø over salt
Bland sammen kokosmelk og mangochutney, hell over laksefiletene.
Finhakk chili og strø over.
Riv limeskall over
Klem saften av 1/2 lime over.
Skjær resten av limen i båter og legg over.
Tilslutt strør du over koriander.

Stekes i ovn på 180 grader i 10-12 minutter.

Serveres med smørstekt spinat og ris.

Velbekomme

12 kommentarer

Siste innlegg