I morgen skal jeg ut på tur.


Kanskje får vi en tid til en tur på Operataket

I morgen skal jeg til Oslo med to medstudenter, og vi skal på et spennende besøk.

Dette året på lærerhøgskolen har jeg mitt siste semester med RLE og i den forbindelse skal vi besøke to trossamfunn. Våre valg falt på den ortodokse kirke og islam. Så i morgen skal vi i moskè for å snakke med imamen og overvære bønn. Det blir en annerledes opplevelse. Jeg er fast vikar for 2. klasse hver tirsdag og de har nå om islam. De var veldig nysgjerrig når jeg fortalte at jeg skulle i moskè, og mente helt bestemt at jeg måtte ha sjal over hodet. Siden jeg i timen med dere hadde på meg et stort sjal måtte jeg øve meg mente de. Etter gode instruksjoner fra elevene fikk jeg dekket alt mitt lyse hår, og de mente at jeg nå kunne gå inn i moskèen. Også måtte jeg love ei lita jente å lakke tåneglene. fordi det kunne være at jeg måtte vaske bena også…  herlig med engasjerte små elever 🙂 

Moskèen til Ahmadiyya i Oslo

Jeg har lovet de å ta bilder og fortelle om mine opplevelser. Det blir en spennende dag i Oslo. Samtidig gleder jeg meg å dele mien opplevelser med ivrige 2. klassinger på tirsdag. 

I tillegg skal vi jo også besøke den den gresk ortodokse kirke, og jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å få oppleve noen helt nytt. 

 

Gleder meg 🙂

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg