Var det komiker jeg skulle blitt og ikke lærer ?

Ble rett så imponert over Fredrik i Quizzer når han husket hvilket årstall svartedauden kom til Norge. Ikke alltid lett å huske årstall i historien, og jeg måtte jo spørre hvordan han husket det –  eller om han hadde det på skolen nå.

Da sang han:  Det kom en båt til Bergen i 1349…   Du skjønner det mamma at den sangen synger Raske menn, svarte Fredrik. 

Ahha…, så der lærte jeg noe altså,  jeg må begynne å synge i samfunnsfagtimen og kanskje by ennå mer på meg selv… eller var det komiker jeg burde bli og ikke lærer ? hahaha.

Denne sangen skulle jeg jo ha brukt i forrige uke når jeg hadde om svartedauden i 7. klasse.

Ja, ja… neste gang kanskje ?  Om jeg stiller i shorts, knestrømper, lakksko og håret som en såte er vel heller tvilsomt 🙂 Da spør vel elevene om de har gått glipp av et karneval ? 

Lærer så lenge man lever. 

Ha en latterlig kveld 

 

 

10 kommentarer
  1. Lærdom blandet med humor brenner seg ofte godt fast…eller det å ha noen morsomme knagger å henge ting på…du ser jo bare hvor lettere det er for barn å læregeografi når man snakker om land de har vært i og husker noe morsomt fra dem…vips så er det lettere å dytte inn litt historie fra landet og annet, grenser og naboland 🙂
   Sang er jo aldri feil 🙂 Lykke til 🙂 Klem

  2. passion4lifeandtravel: Takk takk 🙂 Ja – litt humor er fint – og supert at man kan lære på flere måter. Et lite dikt er også fint – når ting rimer er et lettere å huske 🙂

   Ha en fin ettermiddag 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg