Jeg er 10 kilo lettere

Ja, altså- jeg er bare 10 kilo lettere bokstavelig. Så de som regnet med  et før og etter bilde av meg blir nok skuffet 🙂

Jeg er 10 kilo lettere i forhold til semesteroppgaven min i mellomfag norsk. De som har fulgt bloggen min den siste måneden har fått med seg at jeg skriver på en analyse om et Ibsen drama.


Wenche Foss som Madam Helseth i 1998 

Min analyse er av husholdersken Madam Helseth i Rosmersholm, og det er et spennede men omfattende arbeid. Har ikke funnet noen tidligere analysert av henne, og når jeg sendte min første utgave til veiledning var jeg veldig spent.  Min lærer er utrolig dyktig på Ibsen og besitter store kunnskaper, så jeg var usikker på hvordan mitt utkast ble mottatt.

Det er noe med det å være voksen student tror jeg. Setter så høye krav til meg selv, og er aldri fornøyd. Det utkastet jeg leverte for veiledning hadde jeg skrevet om 5!! ganger, og oppgaven er på 16 sider…. Men idag falt altså dommen…. og det gikk så BRA… er så glad og utrolig lettet…. Noe i oppgaven må struktureres og analyseres litt dypere, men jeg er på god vei. 

Er det ikke rart med disse forventingene og nervene? Jeg blir aldri kvitt de…. veiledningen i dag var som å gå opp til eksamen følte jeg – men når jeg kjørte hjem sang jeg med på radioen ,og glemte helt at det regnet og var grått ute.  Du verden så fort sinnstemninger kan snu.. men neste gang – ja, da er jeg sikkert like nervøs…

Hadde mest lyst til å skrive videre når jeg kom hjem – men nå er det først RLE og pedagogikk eksamen, før jeg setter meg ned med Madam Helseth igjen.

Ha en herlig helg – min blir tilbragt på biblioteket 🙂  

 

dw12dt
16 kommentarer

Siste innlegg