Å finne kjærligheten

Savner du å kjenne sommerfugler i magen – klamme hender og hjertebank? Herlig forelskelse, slik det ofte er i begynnelsen. Men det er hverdagsforelskelsen man må lete etter mener forskerene. Det er den forelskelsen som varer lengst – det er å føle seg elsket, ønsket og begjæret.

Jeg har en venninne på 45 år som har vært alene i mange år, men nå på sensommeren ble hun overtalt av sine barn til å lage en profil på match.com (lenke).Hun var lenge i mot dette, men tok mot til seg og lot de lage en for henne. Det endte med at hun hadde en date ,og det endte med full klaff i kjærligheten.

Når jeg møtte henne like etterpå kunne jeg virkelig se at her var det noe som hadde skjedd. Hun sa: j”eg føler at jeg lever igjen, jeg lengter etter ham når vi ikke er sammen og jeg har begynt å tenke på hva jeg skal ha på meg.  Jeg er forelsket og det var noe jeg aldri trodde skulle skje igjen. Jeg føler meg elsket og ønsket”. De har nå vært sammen en stund og de stortrives i hverandres selskap – herlig å se hva kjærligheten gjør med mennesker.

 For meg var det virkelig rørende å se at henne glødet av livsglede igjen,  etter mange tøffe år.

 Lenge leve kjærligheten 

 

 

 

 

 

12 kommentarer
  1. lineinspirasjon: Ja – så herlig når det er full klaff. Får håpe din venninne ikke gir opp 🙂 Kjærligheten finnes der ut et sted helt sikkert.

   Har akkurat sett på Bonderomantikk og der fant det eldste paret iallefall kjærligheten – ingen av de klarte å holde tårene tilbake -rørende. Jeg også måtte frem med lommetørkle her – ille svak for sånne kjærlighetshistorier som ender godt.

  2. Så hærlig! Gratulerer til henne. Jeg er selv like forelsket i min mann etter 6 år. Men det skal sies at man kan ikke hvile på laubærene…..det krever litt jobb for å holde den lille gnisten oppe. Små kompliment, blikk, oppmerksomhet etc…..sånne ting må man ikke glemme selv om årene går.

  3. Siri Krigsvoll Andersen: Ja. det krever sitt, og disse små tingen du nevner er veldig viktig. Lett å glemme dette i hverdagen, men så viktig .Etter 21 år (som her hjemme) er det også viktig å sette av tid til hverandre. Snart drar vi på “kjærstetur” til København- det gleder jeg meg til 🙂

  4. Så hærlig 🙂 Ja, kjærligheten er fantastisk. Endelig funnet min drømmemann og kjærligheten blir bare sterkere og sterkere <3 Fått en dypere forelskelse nå og som voksen nytes dette i lange drag :o)
   Lest litt i boggen din nå, og blir å følge 🙂 Liker

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg