Hjem kjære hjem

Etter noen nydelige dager på sjøen med skikkelig sommervær, har hverdagen allerede innhentet meg.

Dagen startet med semifinale for Lervik J18, som de desverre tapte 🙁

Så bar det rett hjem til pensum i Norsk 3, om tospråklighet og nordiske språk. Neste mandag kl. 18.00 er jeg forhåpentligvis klar for muntlig eksamen. 

I mellomtiden vil det bli lagt ned mange timer over: bøker, notater og tankekart.  Så det er bare å stålsette seg, og være flink jente. Etter det kommer en etterlengtet sommerferie.

Middagen i dag og i uken fremover blir nok lettvint og kjapt, begynner allerede i dag med å bestille pizza.

Ha en god søndag-mandag 🙂 

 

3 kommentarer
  1. Så artig at du er lærerstudent. Jeg er selv lærer i kroppsøving ved en videregående skole, har også engelsk i fagkretsen. Fortell meg mere om utdanningen du holder på med, allmennlærer? Ps. Jeg har aldri angret et sekund på yrkesvalget, mye flott ungdom og nok av utfordringer…

  2. lineinspirasjon: Så hyggelig kommentar. Jeg går grunnskolelærerutdanningen 5-10 med fagene: norsk, RLE og det siste året blir det nok samfunnsfag. I tillegg tar jeg norsk 3 på kveldstid, slik at jeg får 90 studiepoeng, og kan da også undervise på vgs. Gleder meg til å ta fatt på utfordringene i læreryrket og stortrives i klasserommet. Jeg merker selv at jeg heller veldig mot de elevene som av en eller annen grunn sliter faglige eller på andre måter, så det kan godt være at jeg går videre med spes.ped.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg