Oppskrift til lun potetsalat

 

Har fått noen forespørsler fra lesere på lun potetsalat, og her er oppskriften:

Den slo veldig godt ann både hos liten og stor her i huset, og er lett å lage 🙂

 

1/2 kg amadine poteter (eller vanlige nynpoteter)

5 reddiker

1/2 rødløk

Litt gressløk eller vårløk etter smak

1 ts sitronsaft  (fra fersk sitron, eller på flaske)

4 spiseskjeer god olivenolje

 

1. Skjær opp poteter i passe store biter og kok de møre. Avkjøl noe

2, Finhakk reddiker, rødløk og gressløk (vårløk) 

3. Bland så dette sammen med potetene. Hell over olivenolje og sitronsaften.

Klar til servering !

Passer utmerket både til kjøtt og fisk.

PS! Hakker man litt pepperonipølse eller choriziopølse, og blander dette sammen blir det også en god tapasrett 🙂

Godt med rømme eller hvitløksaioli ved siden av.

 

Siste innlegg