mars 2016

Italiensk brioche med parmaskinke, mozzarella og basilikum

SAVOURY BRIOCHE COURONNEIngredienser:500 gram hvetemel10 gram tørrgjær (1 pose)10 gram salt170 ml Helmelk4 romtempererte egg250 gram usaltet smør150 gram parmaskinke (eller 8-10 skiver)2 baller bøf...

Italiensk krans med parmaskinke, mozzarella og basilikum

SAVOURY BRIOCHE COURONNEIngredienser:500 gram hvetemel10 gram tørrgjær (1 pose)10 gram salt170 ml Helmelk4 romtempererte egg250 gram usaltet smør150 gram parmaskinke (eller 8-10 skiver)2 baller bøf...
Anitas skriverier

Anitas skriverier

45, Fredrikstad

Så koselig at du tar en titt innom bloggen min. Mitt navn er Anita, og jobber som lærer. Jeg er gift og mamma til to store barn. I denne bloggen skriver jeg om ting som opptar meg i dagliglivet, samt:mat ,baking, interiør, reiser, seiling og bøker jeg liker å lese. Velkommen er du :) Kontakt på mail: anitasskriverier@hotmail.no


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits