Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hits

Grønn eggepanne

Jeg er glad i alt som smaker godt, og når det i tillegg er lettvint og fargerikt er det ekstra deilig. Her er oppskrift på en grønn eggepanne. Jeg har lagd Camilla Phil sin eggepanne med bacon noen ganger, mens dette er min versjon uten kjøtt. Om du ikke har akkurat de ingrediensene jeg bruker her, så ta det du har.

Jeg brukte:

Aspargesbønner

Rød paprika

Squash

Vårløk

Egg

Frisk gressløk

Salt

Pepper

1. Sett ovnen på 200 grader. Skjær grønnsakene i biter og stek de lett i en stekepanne.

2. Ta stekepannen av platen og knekk opp i egg. Hvor mange avhenger litt av hvor store egg du har, men du skal fylle hele pannen med speilegg. Krydre med salt og pepper. Sett hele stekepannen inn i ovnen, og la eggene bake i oven.

Ta pannen ut før plommen stivner slik at du får en rennende og god plomme.

3. Når eggene har riktig konsistens strør du over fersk gressløk.

Servers gjerne med godt brød.

Velbekomme !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar