Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hits

Prøvd en så enkel og god middag?

I hverdagen kan det fort gå unna her i huset, men mat må vi ha. Gjerne skal det smake godt, ha få ingredienser og være raskt å lage. Favoritten her i huset har da blitt pasta carbonara. Det er en enkel oppskrift, men allikevel er det noe viktig å passe på. Jeg gir dere oppskriften her: 

PASTA CARBONARA:

Du trenger:

(4 personer)

500 gram spaghetti 

1 boks bacon i terning (250 gram)

2 egg

2 eggeplommer

100 gram revet parmesan

1 dl fløte 

Smakt til med salt og nykvernet pepper 

 

Fremgangsmåte:

  1. Kok spaghetti som anvist på pakken.
  2.  Stek bacon på middels varme til det er gyllent og sprøtt.  Ta bacon ut av stekepannen, og ha over på tørkepapir. Da trekkes fettet ut, og det blir ekstra sprøtt.
  3. Visp sammen egg, fløte og parmesan.
  4. Når spaghettien er ferdig kokt hell av vannet. Nå er det viktig at den får avkjøle litt før du heller over fløteblandingen. Det  er her det kan gå galt, og bli eggerøre om du ikke venter til spaghettien er har fått helt vannet godt av seg. 
  5. Vend blandingen inn i pastaen med to gafler.
  6. Server pasta carbonara med sprøstekt bacon  Topp det hele med litt revet parmesan, kvernet pepper og gjerne friske urter. Serveres gjerne et godt brød ved siden av.

Velbekomme ! 

Oppskrift på focaccia finner du her: Focaccia 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar