Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Krabbekaker

Nå er det tid for krabber, og vi er så heldige å ha en snill nabo som kom med en hel pose. Denne gangen ble det deilige krabbekaker. Når man først har renset krabbene er det en lettvint rett å lage, med gode smaker. 

Ingredienser: (4 pers)


3 stk  krabbeskall
1 fedd  hvitløk​

1 stk  egg 
2 ss  majones 
1/2 ts salt 
1/2 ts  cayennepepper
2 ss  strøkavring 
2 ss  hvetemel 
1 ss  smør 
1 ss  olje 
   pepper 

Fremgangsmåte: 

  • Finhakk løk og hvitløk, og bland med egg, majones, salt og cayennepepper.
  • Tilsett krabbekjøtt og bland sammen.
  • Rør sammen strøkavring og hvetemel, og tilsett i krabbeblandingen, litt om gangen.
  • Deigen skal være litt løs, så bruk mer strøkavring og hvetemel om nødvendig.
  • Smak til med litt pepper.
  • Fukt hendene og form  kaker av deigen.
  • Stek kakene i en blanding av smør og olje i ca. 2 minutter på hver side, og legg så kakene på tørkepapir. 

Server krabbekakene med sweet chilisaus, salat og ris ved siden av.


Velbekomme 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits