Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suksessterte - glutenfri og melkefri

Suksessterte er alltid godt, og her er en melkefri og glutenfri utgave av den populære kaken.

Hasselnøttbunn:

Du trenger:

4 stk eggehviter

150 gram melis

150 gram malte hasselnøtter

1/2 ts bakepulver

Fremgangsmåte:

Stivpisk eggehvitene og tilsett melis litt etter litt

Vend inn malte hasselnøtter og bakepulver.

Stekes i springform 24 cm på 175 grader i 30 minutter.

Avkjøles før du tar på gul krem.

Gul krem:

4 eggeplommer

0,5 dl soyaf kremfløte (Alpro, hvit og rød liten boks).

125 gram sukker

2 ts vaniljesukker

150 gram rapskokos (Berit Nordstrand)

Rør sammen eggeplommer, soyafløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak varme til kremen tykner. La den avkjøles. Pisk inn romtemperert rapskokos. Bre det over hasselnøttbunnen - og pynt gjerne med frukt.

Velbekomme :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits