Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hits

Suksessterte - glutenfri og melkefri

Suksessterte er alltid godt, og her er en melkefri og glutenfri utgave av den populære kaken.

Hasselnøttbunn:

Du trenger:

4 stk eggehviter

150 gram melis

150 gram malte hasselnøtter

1/2 ts bakepulver

Fremgangsmåte:

Stivpisk eggehvitene og tilsett melis litt etter litt

Vend inn malte hasselnøtter og bakepulver.

Stekes i springform 24 cm på 175 grader i 30 minutter.

Avkjøles før du tar på gul krem.

Gul krem:

4 eggeplommer

0,5 dl soyaf kremfløte (Alpro, hvit og rød liten boks).

125 gram sukker

2 ts vaniljesukker

150 gram rapskokos (Berit Nordstrand)

Rør sammen eggeplommer, soyafløte, sukker og vaniljesukker. Varm det opp over svak varme til kremen tykner. La den avkjøles. Pisk inn romtemperert rapskokos. Bre det over hasselnøttbunnen - og pynt gjerne med frukt.

Velbekomme :)

5 kommentarer

Lise A U

05.07.2017 kl.23:27

ser godt ut! :-D

Anitas skriverier

02.01.2018 kl.11:16

Lise A U: :)

annebe

05.07.2017 kl.23:34

Ser i alle fall lekker ut..og smaker sikkert bra også :)) God natt og fin morgendag :))

Anitas skriverier

02.01.2018 kl.11:14

annebe: Tusen takk - den ble godkjent :)

Victoria Larsen

06.07.2017 kl.00:48

Ser nydelig ut! :)

Anitas skriverier

02.01.2018 kl.11:15

Victoria Larsen: Takk :)

Skriv en ny kommentar