Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fantastisk resultat på grillen - svinefilet Sous vide

Har hatt dampovn med Sous vide i 1 1/2 år nå og er utrolig fornøyd. Mange er redd for å prøve seg frem, men ikke vær det. Dampovn gir et fantastisk resultat. Her kommer et tips om Sous vide funksjon. Sous Vide betyr under vakuum. Dette tipset er supert når man skal grille.

Tørk godt av svinefileten, og krydre den med salt, pepper og røkt paprika. Ikke krydre for mye, da Sous vide gir mye smak. Deretter vakumerte jeg den. Satt ovnen på Sous vide fiksjonen på 58 grader. Dro på fotballkamp, og lot den stå i 3 timer. Når vi kom hjem tok jeg den ut og resultatet er fantastisk. Utrolig mørt. Så satt vi grillen ute på fullt og grillet den slik at den fikk grillsmak og skorpe. Det gikk raskt, og smakte nydelig.

Ferdig vakumert svinefilet - så kjapt på grillen for å få skorpe og grillsmak.

Med Sous vide på svinefileten gikk grillingen som en lek. Anbefales.

For dere som ikke har ovn med Sous vide funksjon kan man vakumere og bruke vannbad og temperaturmåler - eller en Sous Vide maskin.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits