Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hits

Laks garam masala

En nydelig og rask fiskerett med god smak. Serveres med jasminris og råkostsalat - eller aspargesbønner.

Dette trenger du: ( 3-4 personer)

2 små fedd hvitløk, presset

1 1/2 ts garam masala (el. tikka masala)

1/2 ts chilipulver

1/2 ts gurkemeie

1 ts salt

1–2 ss olje

1 ss sitronsaft

2 ss frisk koriander hakket

400 gr. laks (eller 4- 6 laksefileter)

8 sma? tomater, delt i to (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Sett stekovnen på 180 grader.

1. Rør sammen hvitløk, garam masala, chilipulver, gurkemeie, salt, olje og sitronsaft.

2. Legg fisken i en smurt ildfast form, eventuelt sammen med tomatene. Hell krydderblandingen over og vend fisken i krydderblandingen.

3. Dryss over hakket frisk koriander.

3. Sett formen i stekeovnen.

Ildfast form i stekeovn: 180 ?C midt i ovnen i 10–15 minutter.

Serveres med fullkornsris eller nudler. Godt også med agurksalat.

Velbekomne :)

6 kommentarer

Elisabeth

11.01.2017 kl.18:26

Det så utrolig godt ut! Jeg elsker fisk :) denne oppskriften skal jeg skrive ned!

Anitas skriverier

11.01.2017 kl.18:56

Elisabeth: så hyggelig :)

I r l i n

11.01.2017 kl.20:44

åå det så godt ut!! :D

Gina Elena

11.01.2017 kl.22:46

Åy det så godt ut! :-) Det må jeg prøve å lage en gang :-)

Ingeborg Klingberg

06.07.2017 kl.13:21

Veldig godt, og enda bedre med rømme og agurksalat. Gjerne vær mer generøs med krydder, men det er en smakssak. Også lurt å la fisken trekke inn krydderne halvtimes tid før steking.

Anitas skriverier

02.01.2018 kl.11:15

Ingeborg Klingberg: Sikkert bra :)

Skriv en ny kommentar