Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasagne med squash og spinat - deilig mandagsmat



Du trenger:

2 bokser cottage cheese

2 bokser tomatpurè eller 1 boks hermetiske tomater

2 pakker karbonadedeig

4 hvitløksfedd

1 gul løk

2 squash

1 pose vasket spinat

5 dl revet ost

Salat etter eget ønske.

 

Fremgangsmåte:

Skjær opp squashen med en ostehøvel.



For å unngå for mye vann i den ferdige lasagnen, er det en fordel å steke den først, eller salte den og la den ligge i 15 minutter.

Deretter tørker du av vannet som legger seg på overflaten.

Stek karbonadedeigen og tilsett tomatpuréen. 




Hakk opp løk og hvitløk for å oppnå bedre smak, og tilsett dette. Jeg bruker en Mini Quick chef fra Tupperware til dette. 

Tilsett dette i den stekte karbonadeigen.

Stek spinaten lett. 



Bruk en ildfast form, og legg litt av den stekte karbonadedeigen i bunnen, bruk squashen som pastaplater og legg disse over.

Legg et lag med cottage cheese over , så karbonadedeig og spinat -  forsett slik til du har fylt opp formen.



Topp det hele med revet ost.

Stekes i forvarmet ovn, 200 grader i ca. 30-40 minutter. 

Servers med valgfri salat og brød til.

 

VELBEKOMME 

 

3 kommentarer

Amatorfotografen600d

13.01.2014 kl.18:49

mmm.... så digg ut

Sandra

13.01.2014 kl.18:58

Namm!:D

deveny

13.01.2014 kl.18:58

Nam, nam....:-)

Skriv en ny kommentar

hits