Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gullkorn fra barnemunn - vårenHer snør det, men den snøen er ikke velkommen...  Jeg trodde vi for lengst var ferdig med det her nede i Fredrikstad.Jeg vil se krokusen blomstre og de herlige gule hestehovene teppelegge grøftekantene.

Snøen er jeg definitivt ferdig med.... 

Vet jo at snøen ikke legger seg og blir liggende nå - men jeg vil ha varmere vær og nyte lange kvelder ute. Nå klager jeg ille, for det kunne vært mye verre. Det er bare noe med disse forventingen man har til denne årstiden, og at det snør her i april er meget sjeldent... Men etter "regn" kommer sol - så det er bare å holde humøret opp.

Kan jo fortelle deg et lite gullkorn fra barnemunn:

Det er fra en gang jeg var vikar for 1.klasse en vår. I samlingsstunden snakket vi om denne årstiden, og jeg sa at jeg lengtet etter det gule som snart dukket frem i grøftekantene.

Jeg spurte elevene om de visste hva jeg tenkte på. Da var det en liten gutt som raskt rakk opp hånda og svarte helt alvorlig: Gulrøtter.

 Var nok ikke helt det jeg tenkte på, men så det så godt fremfor meg... En teppebelagt grøftekant med gulrøtter.

Noen ganger får man svar som man absolutt ikke forventer, men de er jammen herlige det små. I denne settingen kom det iallefall kjapt fra sidenmannen som var ei lita jente: Du, det er ikke det da vettu.... det er hestehov hun tenker på.... Barn er iallefall herlige og rett frem, og gulrøtter håper jeg det er en stund til vi kan høste. 
Nydelig med gullkorn er det iallefall :) 

Ha en vakker dag - snø, sol eller regn 

7 kommentarer

damestuff

11.04.2013 kl.14:20

Så herlig :-)

Anitas skriverier

11.04.2013 kl.21:41

hhihihi... Ja, de er nydelige disse barna.

Drøm Stort

11.04.2013 kl.22:15

Utrolig Herlig :)

Anitas skriverier

11.04.2013 kl.22:17

Drøm Stort: :)

Facetiaeblogg

11.04.2013 kl.22:38

Utrolig bra ^^

havikengaarddetlilleekstra.blogg.no

12.04.2013 kl.07:13

:O))))))))))))))))) herlige de små :O) Huset mitt er fylt med fjortis hormoner og "båt" hormoner .O)

Du må få deg en bok som du skriver ned alt. Så når du blir gamel og grå kan du gi ut en bok om herlige sitater fra barn og ungdom .O)

Gleder meg til i kveld .O)

Cos L

Janne

13.04.2013 kl.09:13

Ja den snøen må bare bort! her har det snødd siden i går! har MYE snø i hagen......og at dere har det i Fredrikstad er enda mer nedtur! skal dit i morgen, og forventer liksom alltid å skli inn i en annen klimasone:) Men du; så herlig sagt fra den lille...gulrøtter! ha ha! :) morsomt.

Ha en fin helg kjære du:)

Skriv en ny kommentar

hits