Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mye smak og litt rart

Det hele begynte med at bollessalg ble like vanlig som salg av bensin og diesel på bensinstasjonene. For å variere bollene ble det puttet merkevarer inn som smak. Det ble boller med Daim, Non-stop, Stratos osv. Jeg kaller det merkevareboller - for det er jo merkevaren som selger, og vi går fem på, eller gjør vi? Kjøper man virkelig mer Non-stop boller enn vanlige sjokoladeboller? Trolig gjør man det... For det kommer hele tiden nye smaker tuftet på en allerede godt innarbeidet merkevare.

Stadig blir bollene mer og mer avanserte, som Litago boller med brownies biter eller Smashboller. Utrolig hva man finner på å putte inn i en helt vanlig hvetebolle. For meg holder det med rosiner eller vaniljekrem, for jeg er ikke så begeistret for alle disse smaksvariantene. Når jeg baker selv kan det være at jeg putter inn litt syltetøy eller en bit Melkesjokolade (ungdommen i huset liker dette). Men jeg kaller ikke bollene Nora syltetøybolle eller Melkerullbolle. Det blir nok bare mammas boller.

Men jammen kommer ikke merkevare bakingen inn i hjemmebakingen også. Altså i form av kakemixer, og man finner både Stratos og Smash - i henholdsvis muffins og boller. Jeg for min del tror at dette ikke er produkter som blir å finne i butikkhyllene så veldig lenge. Hva tror du? Og er ikke vafler for å ha ting på? Kan vel ikke servere vafler med Smash, rømme og syltetøy? Eller Smash, smør og brunost?

Putt det du selv vil inn i boller og muffins, men jeg syntes det blir litt mye blanding av merkevarer. Og la nå vafler være vafler.... Er min menig da :)

5 kommentarer

damestuff

27.02.2013 kl.14:21

he, he....... Ungene elsker jo dette så da selger det sikkert bra. :-)

Anitas skriverier

27.02.2013 kl.14:37

damestuff: Ja - barn selger :) Men når vi stopper på Espa for å kjøpe boller blir det naturell :)

damestuff

27.02.2013 kl.14:40

he, he.... helt klart. ooooo fryd... bare 8 dager igjen :-)

havikengaarddetlilleekstra.blogg.no

27.02.2013 kl.16:39

Godt jeg har glutenallergi .O/ ellers hadde jeg vel trillet.............Obs er vist ganske nære alikevel :O)))))))))))))))))) Tror jeg drar og trener i kveld. Lyst til å være med ?

Cos L

lineinspirasjon

27.02.2013 kl.17:42

Er selv i ekstase over alt det nye som er å oppdrive i butikkene. Men det er bare helt i begynnelsen når jeg oppdager nye produkter. Det er jo ikke så mange som frister til gjenkjøp. Disse har jeg ikke prøvd ennå, har hørt at de skal være innmari søte i smaken, tilogmed for søte for meg. Men som du skriver.... Det aller beste er jo når man f.eks putter sjokoladebiter i egne hjemmebakte boller.

Skriv en ny kommentar

hits