Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Herlige NÜ by Staff skjerf

Jeg elsker disse skjerfene og får aldri nok. Bruker de daglig til både hverdag og fest.

Mitt første NÜ by Staff skjerf kjøpte jeg for 2 år siden og siden har det blitt flere. NÜ skjerfet er i ull og stretch som gjør det svært annvendelig. Hvert sesong kommer det nye herlige farger som matcher motebildet, og du kan matche det med mye. Jeg bruker det  som poncho, skjerf , sjal og skjørt. Det piffer opp antrekket og finns i mange farger. 

Jeg har fargene: orange, grått og dusrosa.
Sjekk også denne fine videoen for hvordan du kan bruke skjerfet: http://www.youtube.com/watch?v=dCQ_GdEO6HI&feature=plcp

Jeg kjøper mine skjerf hos de herlige og serviceinnstilte jentene i NÜ Fredrikstad.

Her finner du andre butikker i Norge: http://www.nu-woman.dk/?id=24694&country=norway

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

23.08.2012 kl.13:42

De er tøffe :-)

lineinspirasjon

23.08.2012 kl.17:11

Liker dette klesmerket veldig godt, men har ingen skjerf fra butikken. Skal garantert innom en Nu-butikk på Køben-besøket mitt i september,mener merket er dansk...Har forresten to Beck-Søndergaard skjerf, de er jo også danske. De har nok vært jorda rundt begge to snart.

Anitas skriverier

23.08.2012 kl.17:49

lineinspirasjon: Ja, de er danske så du finner helt sikkert en NÜ butikk i Køben. Skjerfene er gode og varme, og jeg bruker de hele året. Beck Søndergaard har jeg også selv to av, og hos min venninne som selger disse går de unna som varmt hvetebrød.

Skriv en ny kommentar

Anitas skriverier

Anitas skriverier

43, Fredrikstad

Så koselig at du tar en titt innom bloggen min. Mitt navn er Anita, og jeg er for tiden lærerstudent. Jeg er gift og mamma til to herlige tenåringer. I denne bloggen skriver jeg om ting som opptar meg i dagliglivet, samt:mat ,baking, interiør, reiser, seiling og bøker jeg liker å lese. Velkommen er du :) Kontakt på mail: anitasskriverier@hotmail.no


Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits