Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vaniljekesam

  

Det siste året har jeg virkelig fått øynene opp for vanlijekesam. Bruker det ofte som erstatning for fløte/krem ved siden av kaker - eller istedenfor vaniljekrem, som på Pavlova kaken. Bruker da gjerne vanlig vanilje kesam, men når jeg spiser sammen med frukt bruker jeg vanilje mager kesam. Ønsker meg flere tips til hvordan bruke det. Har dere noen?

Dagens lunsj: mager vaniljekesam, kiwi, bringebær, linfrø og rosiner.

6 kommentarer

lineinspirasjon

18.06.2012 kl.15:24

Så digg lunsj! Jeg bruker også mye av denne. Tips 1: kjør en boks i blender sammen med mye frosne bær, spis med en gang. Iskrem!

Tips 2: du kan lage iskrem som fryses ned( jeg legger ut oppskrift etter Asiaturen min ( med kesam, egg, kakao, sjokobiter osv).

Anitas skriverier

18.06.2012 kl.15:36

lineinspirasjon: å, nam nam.. det hørtes supert ut. Takk takk :) God tur til Asia - gleder meg til masse bilder :)

FruGjerdrum

18.06.2012 kl.18:04

nammi lunsj..

Heleneskib

18.06.2012 kl.19:42

Herligt! Jeg pleier også å bruke det i fruktblandingen min til kvelds, men i det siste har jeg fått øynene opp for en ganske sunn yoghurt med fiber og vaniljesmak, lite sukker og fett. Nesten det samme som Vaniljekesam! Den heter Yoplait dobbel 0 % :) Anbefales!

- Helene

Anitas skriverier

18.06.2012 kl.21:05

Heleneskib: Tusen takk for tipset. Den skal prøves ut.

strikkeogheklelise

19.06.2012 kl.09:39

Det så godt ut, har aldri brukt den. Får nok prøve på det en dag :)))

Skriv en ny kommentar

hits