Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hverdagen er her

Så var hverdagen her igjen med en stor kleshaug klar til vask. Bare å brette opp armene, sortere, henge ut, ta ned og brette sammen.

Det positive er at det er fint tørk - sola skinner og det blåser ganske så bra. 

Vasker klærne med Durance som har en herlig duft av lavendel. Jeg fikk disse for første gang av en venninne i julegave, og siden det har jeg vært frelst.

Produktene fra Durance er miljøvennlige og inneholder mer en 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbare.

De får man blant annet kjøpt på nettbutikken: http://www.byvillapaprika.no/

Nå hiver jeg meg over kleshaugen, for så å lese til min siste eksamen dette semesteret. I kveld er det sammenkomst med min studiegjeng. men det gjenstår 

 å se om jeg tar meg tid til det da.  Ha en glad dag :)
3 kommentarer

lineinspirasjon

29.05.2012 kl.08:07

Jeg er også STOR fan av Durance-produktene, og kjøper gjerne litt billigere i Paris når jeg er der ("lider" av reisegalskap). Har nå lavendel husvask hjemme i tillegg til etpar duftlys og en bodylotionspray til kroppen. Alt er jo som godteri til hus og kropp. Føles som luksus å vaske huset med produktene deres!

Anitas skriverier

29.05.2012 kl.08:33

lineinspirasjon: Bodylotionspray til kroppen høres deilig ut. Den har jeg ennå ikke prøvd. Takk for tipset, og ha en strålende dag :)

Gry

29.05.2012 kl.09:20

Takk for tipset. Jeg sjekke ut dette :-)

Skriv en ny kommentar

hits